درباره نشریه

هدف: با عنایت خداوند متعال مجله کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد " نوید نو" دارای بیش از 18 سال سابقه انتشار مطالب و مقالات علمی می‌ باشد. این مجله در زمینه اطلاع رسانی از فعالیت های علمی و پژوهشی مرتبط باعلم پزشکی و علوم وابسته به آن به صورت فصلنامه منتشر شده و در دسترس علاقه مندان در دانشگاه های علوم پزشکی در سراسر کشور قرار می گیرد.

خط مشی دسترسی آسان به مقالات:  این مجله دسترسی فوری به محتوای مقالات را فراهم می آورد که تحقیق را به صورت آزاد در دسترس عموم قرار می دهد. خلاصه ها و متن کامل (قالب PDF) از تمام مقاله های منتشر شده توسط مجله به صورت آزادانه برای همه بلافاصله پس از انتشار قابل دسترسی است. این نشریه برای انتشار رایگان است و خوانندگان را قادر به خواندن، بارگیری، کپی، توزیع، چاپ، جستجو یا پیوند به متن کامل مقالات آن می کند و خوانندگان را قادر می سازد از آنها با در نظر گرفتن مسائل قانونی استفاده کنند

هزینه ی فرایندهای چاپ مقاله: فرآیند دریافت، داوری، پذیرش و انتشار مقاله ها در نشریه رایگان می باشد.

بایگانی دیجیتالی: این ژورنال علاوه بر پایگاه های ایندکس کننده، از بایگانی دیجیتال از طریق Eprint برای تضمین حفظ و ترمیم دیجیتال بلند مدت مقالات استفاده می کند.